Verzenden en retouren

Verzenden

Bij Gyron Cycling Products behandelen we je order binnen 12 uur. Wanneer je je bestelling voor 16.00uur plaatst, dan wordt je bestelling op de eerstvolgende werkdag geleverd.

Retourneren

Bij Gyron Cycling Products willen we graag dat je tevreden bent met uw nieuwe Gyron artikel. Mocht je toch niet tevreden zijn met je aankoop, dan kan je je bestelling binnen 14 dagen retourneren.

De teruggezonden producten dienen onbeschadigd te zijn, compleet met meegeleverde accessoires en in de originele verpakking. Stuur ook een kopie van de pakbon mee en de reden van terugzending. De product kunnen worden gestuurd naar:

Gyron Cycling Products
Eris Trading B.V.
Tingietersweg 49
2031 ER Haarlem
Nederland

De kosten van terugzending worden niet vergoed. We adviseren om het pakket te versturen met een track&trace mogelijkheid, zodat je kan volgen of je pakket bij ons is afgeleverd.

Let op! Wanneer na een retour, door creditering, het orderbedrag onder de €25,= komt, dan zullen de verzendkosten worden verrekend met het terug te storten bedag.

Indien er afgerekend is met PayPal, dan biedt PayPal aan om de retourkosten te vergoeden. Kijk op de PayPal website voor meer informatie.

Gyron Active Eyewear behoudt zich het recht voor kosten te berekenen voor retourzendingen van producten met gebruiksporen.
Houdt er rekening mee dat het maximaal twee weken duurt voordat het geld wordt terug gestort op je bankrekening.